Blogi

Haastattelu Kymen Sanomissa

Kymen Sanomien toimittaja kävi jututtamassa Kymsoten perustamasta palveluntuottajarekisteristä.

Idea Kymsoten palvelutuottajarekisteriin liittymisestä tuli asiakkaiden suunnalta ja kun tutustuin asiaan tarkemmin se tuntui hyvältä idealta.

Voit lukea tarkemmin Kymsoten palveluntuottajarekisteristä Kymen Sanomien jutusta täältä. Artikkelissä myös muiden liittyneiden yrittäjien kommentteja.

Kuva Kymen Sanomien verkkosivuilta: https://kymensanomat.fi

Yritysesittely Reimarissa!

Päästiin tänään kertomaan yrityksen toiminnasta tarkemmin paikallislehti Reimariin. Jutussa avattu tarkemmin yrityksen perustamisen ja tekijöiden taustoja.

Mukava päästä kertomaan tarkemmin miksi ja millaisella porukalla näitä metsurin hommia tehdään. Metsänhoitaminen ja metsurin hommat ovat aina olleet osa omaa elämää ja on hienoa että pääsee tekemään tämän alan töitä.

Iso hatun nosto myös työkumppanille Jussille, jolta löytyy samanlaista paloa ja intoa metsäalan töitä kohtaan.

Linkki Reimarin juttuun täältä: http://www.reimari.fi/2020/05/12/everstiluutnantti-metsaalan-yrittajana/

Hinnasto lisätty sivuille!

Sivuille on nyt lisätty hinnasto välilehti! Asiakkaita monesti mietityttää metsuripalveluiden hinnat, sillä ne eivät usein ole kovin läpinäkyviä.

Pyrimme vastaamaan tähän tarpeeseen julkaisemalla selkeän hinnoittelun palveluille. Hinnasto sivulla lisäksi avattu mitkä tekijät vaikuttavat metsuripalveluiden hinnoitteluun. Hinnasto sivulla selkeä hinnoittelu seuraaville palveluille:

Puunkaato, puidenkaato, kantojyrsintä, puiden pilkkominen, pensasaitojen leikkaus.

Hinnoitteluun vaikuttavia tekijöitä ovat:

  • Kohteen haastavuus  
  • Vaadittava kaatotekniikka ja sen haasteellisuus
  • Kaadettavien puiden määrä
  • Paikka ja riskit
  • Sekä mitä kaikkia työvaiheita asiakas haluaa tehtävän.

Kotitalousvähennys pihapalveluista

Kotitalousvähennys puunkaadosta, kantojyrsinnästä ja pihapalveluista

Veronmaksajat.fi sivulla on esitelty kotitalousvähennys puunkaadon osalta selkeästi. Artikkelissa Verojuristi Merja-Liisa Huolman-Lakar (2014) toteaa, että kotitalousvähennykseen oikeuttaa työ, joka on toteutettu vähennystä vaativan henkilön omassa tai perheen asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa.

Selkokielellä sanottuna piha-alueella tehtävä: puunkaato, kantojyrsintä, polttopuiden teko ja kasaus, sekä pihapuiden oksien karsinta oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Kun työ ostetaan ennakkoperintärekisterissä olevalta yritykseltä, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä Veron sivuilta.

Tarkemmat tiedot kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä Veron sivuilta löytyvästä taulukosta. Sivuilla maintaan että puunkaato oikeuttaa kotitalousvähennykseen

 

kotitalousvähennys

 

Copyright © 2018 SpiceThemes. All right reserved

Metsä- ja pihapalvelu Heikki Hokkanen heikki@metsäpihahokkanen.fi +358 40 5658284