Puunkaato

Kaadamme puut tilassa kuin tilassa, niin pihoissa ja tonteilla kuin puistoissa tai saaristossa. Suoritamme myös myrskyissä kaatuneiden puiden raivausta. Puunkaatopalvelun myötä voit huoletta kaadattaa isoja puita pihapiirissä tai sähkölinjojen läheisyydessä. Ammattilaisten välineillä puu kaatuu aina haluttuun suuntaan.

Tarvittaessa puu voidaan paloitella aloittaen latvasta. Tämä tekniikka mahdollistaa vaikeissa paikoissa olevien puiden kaatamisen. Puut paloittelemme joko kiipeämällä puuhun tai henkilönostimen avulla.

Asiakkaan halutessa voimme katkoa ja pilkkoa kaadetun puun polttopuiksi. Kuljetamme ylimääräiset puut ja oksat pois metsätraktorilla tai peräkärryllä.

Yrityksellä on kattava vastuuvakuutus vahinkojen varalta. Yritys kuuluu myös ennakkoperintärekisteriin, mikä mahdollistaa asiakkaille kotitalousvähennyksen hyödyntämisen verotuksessa.

 

Polttopuut

Toimitamme polttopuita Etelä-Suomen alueella, jossa painopiste Hamina-Kotkan ja Mikkelin alueilla, joissa on varastopaikat. Toimitamme polttopuita sovitun määrän asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Voimme sopia myös jatkuvasta toimituksesta halutulla ajanjaksolla.

Vaihtoehdot:

Koivuklapi (pituus 33,3 cm tai 50 cm) heittokuutioina

Sekapuuklapi (33,3 cm tai 50 cm) heittokuutioina

Metrihalko pinokuutioina

Kantojyrsintä

Kantojyrsin mahdollistaa kantojen hävittämisen kätevästi ilman kaivinkonetta. Kantojyrsin jättää jälkeensä siistin alueen ja tuo lisää tilaa pihallesi.

Ota yhteyttä ja sovi aika kannon jyrsimiselle. Tulemme aina paikan päälle arvioimaan tilanteen, jonka jälkeen jyrsimme kannon.

 

Metsänhoitopalvelut

Yritykseni tuottaa seuraavia metsähoitopalveluita vakioasiakkaana mm Metsänhoitoyhdistys Kaakko:

  • Taimien istutus
  • Taimikoiden raivaukset ja perkaukset
  • Nuoren metsän hoito
  • Hakkuiden ennakkoraivaukset
  • Puunajo traktorilla ja metsäperävaunulla

 

Mökkitalkkaripalvelut

Yritykseni tuottaa seuraavat mökkitalkkaripalvelut:

  • Nurmikoiden leikkaaminen
  • Polttopuiden teko
  • Kattojen ja rännien puhdistukset sekä muut erikseen sovittavat työt.

Kaivuutyöt

Teemme myös edullisesti talojen sivustojen aukikaivuut, patolevyjen asennukset ja täytöt. Kaivamme myös pois pensasaitojen juuristot, joka on ainut varma keino poistaa villiintynyt aita.