Hinnasto

Toimin pääasiassa urakkaperiaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että käyn katsomassa kohteen henkilökohtaisesti tai tarkastan sen karttapalvelusta. Tämän jälkeen sovitaan tarvittavat työvaiheet ja arvioidaan kohteelle vaatimalle työlle hinta. Näin asiakas saa tietää varmasti, mikä on työn hinnoittelu on, eikä tule yllätyksiä.

Hintaan vaikuttavat seuraavat tekijä ovat: vaadittava kaatotekniikka ja sen haasteellisuus, kaadettavien puiden määrä, paikka ja riskit, sekä mitä kaikkia työvaiheita asiakas haluaa tehtävän. Lisäksi liikenteenohjauksen ja lupien tarve, sekä ajalliset rajoitukset vaikuttavat hinnoitteluun. Myös mahdolliset johtolinjojen alaslaskut vaikuttavat hinnoitteluun.

Yritykseni toimii ammattimaisesti ja turvallisuus on aina äärimmäisen tärkeää. Meillä on pitkä kokemus niin pienistä, kuin haastavista kohteista. Tarjoan myös kattavan palveluvalikoiman aina kaadosta kannonjyrsintään ja jälkisiivoukseen saakka.

Koska kohteet ovat hyvin erilaisia, niin hinnan määrittely on aina tapauskohtainen, mutta eri työvaiheissa kustannukset asiakkaalle ovat seuraavissa hintaluokissa sis alv 24 %puunkaato

Suorakaato ns. taljakaatona 50-250 eur / kpl

Kiipeilykaato / kaato nostokorilla 100-600 eur / kpl

Karsinta + katkonta 5-50 eur / kpl

Pilkkominen klapeiksi 20-500 eur / runko

Kantojysintä 1-2 eur / läpimitta (cm)

Risunajo 150-250 eur / kuorma

Risunkanto 10-100 eur / kpl

Jälkisiivous 10-50 eur / kpl


Muuta palvelut:

Pensasaitojen leikkaus 60 eur / tunti
Omenapuiden leikkaus 80 eur / tunti
Taimikon varhaisperkaus 300-500€ / ha
Taimikonhoito 400-600€ / ha
Nuoren metsän hoito 500-800€ / ha